Nov 06

Årets sminkchef!

Här kommer årets sminkchef!
Hallå! Jag heter Lisa och kommer vara sminkchef i årets produktion.
Det blir mitt sjunde spexår, vilket känns helt sjukt. Under dessa år har jag provat på många olika grupper och varit chef över många andra grupper! Men i år tänkte jag försöka att hålla mig till en chefsposition. Vi får se hur det går.
När jag inte spexar är jag lärare. När jag inte lär barn viktiga saker försöker jag att vara i skogen eller ligga horisontellt i soffan. Helst äter jag bibimbap från Zao’s eller hemmalagad carbonara, men annars är all form av frukostmat välkommen. Favoritfärgen är då lila!
Har du funderingar på varför någon stannar 7 år i en studentförening så kan du höra av dig! Annars kan du bara dyka upp på vår upptaktshelg och få ett smakprov på hur det kan vara. Ha det bäst! ??‍♀️
 
Är du sugen på att gå med i sminkgruppen, mejla sminkchef@orebrospexet.com!

Kommentera

Your email address will not be published.