jan 25

Snart är det dax för provföreställning!!

Snart är det dax för årets provföreställning, vilket helt enkelt går ut på att vi går igenom hela föreställningen med den kostym, dekor och musik som är färdig. Grym chans för oss att se vad som fungerar och vad som behöver arbetas på!

Är ni taggade för föreställningar i mars? Biljetter kommer att gå att köpa inom en kort framtid! Under tiden, njut av bilden från Livsfarlig lednings (förra årets) provföreställning!

Dec 19

MUSIKHJÄLPEN!

I helgen så fick vi äran att vara Musikhjälpens Aron Anderssons sista stop på hans engagemang resa genom Sverige. Vi stod för bokstaven Ö och bjöd på sång på vår scen i Nova huset. Som tur var skedde det under en manusuppläsning, så många var närvarande och vi fick en fantastisk gruppbild på köpet. Vi är som förening otroligt stolta över att kunna stötta de som hjälper andra. Ingen hamnar utanför i spex!

Tack Aron!

Dec 16

VILL DU VARA STÖDMEDLEM?

Är det så att du inte har tid eller bara inte kan vara en aktiv medlem i spexet i år? Då finns det ett annat sätt att hjälpa till! Du kan vara stödmedlem!  Det finns olika typer av stödmedlemskap, och man får olika förmåner med varje!

Grön: 50 kr – Namn i programblad.

Silver: 150 kr – 1 biljett, namn i programblad, medalj!

Röd: 200 kr – 1 biljett, namn i programblad, medalj! Inbjudan till spexsittningar.

Guld: 500 kr – 2 biljetter, reserverad plats, 50% rabatterad premiärsittning för 1 person, medalj! Inbjudan till spexsittningar. Namn i programblad.

Här nedan finns ett formulär om du är intresserad av att anmäla dig!

STÖDMEDLEMS FORMULÄR

Dec 16

SPEXET SÖKER SPONSORER

Just nu så söker vi i Örebrospexet sponsorer. I dagsläget så är det framför allt verktyg, symaskiner och affischer bland annat de grejer som vi skulle uppskatta att få lite hjälp med ekonomiskt. Sitter du på något hett tips eller jobbar du på ett företag som du tror skulle vilja hjälpa oss, tveka inte att kontakta oss! Det gör du helst via mejl till antingen ordförande (ordforande@orebrospexet.com), producent (producent@orebrospexet.com) eller PR (prchef@orebrospexet.com). Tack!

sep 29

KOSTYMGRUPPEN VILL HA DIG!

Vill du jobba med scenkläder?
Nu söker vi personer som vill vara med i spexets KOSTYMGRUPP!
Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter eller vara bra på att sy. Du kommer få massa bra erfarenheter och du kanske lär dig att sy!

För mer information kan du kontakta oss via mail på: kostymchef@orebrospexet.com!

sep 29

SPEXKÖREN SÖKER TALANG!

Vill du vara med i Spexkören?

Nu söker Örebrospexet körsångare för vår kommande produktion!

Som deltagare i kören sjunger du tillsammans med skådespelarna och bandet på scenen! Du bidrar till musikakterna som ger publiken en fantastisk spexupplevelse!

Du bör vara van med stämsång och det är meriterade om du har tidigare körerfarenhet. Förutom att bidra till härliga musikakter är du en del av den levande rekvisitan! Var beredd på omstarter och direktioner av publiken och vi ser gärna att du är scenvan eller har en vilja av att stå på scen och bidra med en härlig utstrålning!

Du kan anmäla dig till audition fram till 14/10-19. Det gör du genom att maila: korchef@orebrospexet.com.

sep 29

SPEXBANDET SÖKER MUSIKER FÖR 19/20!

Hej alla spexare!

Det är officiellt dax för ett nytt spex år och därför söker vi nu folk som är sugna på att delta i den roligaste föreningen på Örebro universitets campus! Det händer massor med saker i spexet just nu och ännu mer kommer! Det här går ut till alla er som är intresserade av att spela i band, och inte vilket band som helst utan spexbandet! Är detta något som just du fastnar för eller vet du någon som verkligen borde söka till bandet?

Sök redan idag, deadline är den 14/10! Du söker genom att maila bandchef@orebrospexet.com.

feb 18

Biljetter till föreställningen 2019

Nu är biljetterna släppta till årets produktion: Livsfarlig Ledning, eller 10 poäng till den som inte spårar ur! Mer info längre ner i inlägget!

Året är 1914 och Ärkehertig Franz Ferdinand har låtit samla representanter från Europas mest inflytelserika länder för en stormaktskonferens. Det är dags att lämna gamla konflikter bakom sig och börja samarbeta över gränserna. Konferensen kommer att hållas på ett tåg som tar oss genom Europa, för att ingen ska behöva sura över vilket land som blev värd för tillställningen, förstås. Det blir en galen resa där vad som helst kan hända! Vem vet vilka hemligheter som gömmer sig under ytan?

Föreställningsperioden i år går av stapeln under tre helger, både fredagar och lördagar, 8-23 mars.

Fre 8 mars kl. 19:00
Lör 9 mars kl. 16:00
Fre 15 mars kl. 19:00
Lör 16 mars kl. 16:00
Fre 22 mars kl. 19:00
Lör 23 mars kl. 16:00

Vuxen: 150 kr
Student: 120 kr
Kårmedlem: 90 kr
Ungdom (till 17): 80 kr

Biljetter kan bokas via mail till entrechef@orebrospexet.com, eller köpas på plats. Vi tar kort!

Håll även utkik på sociala medier för när vi står på campus och säljer biljetter!

Vi ses! ?❤️?

Örebrospexets poster 2019

sep 15

Infoträff

Nu drar nästa produktion igång och det är dax att välkommna nya medlemmar. På TISDAG har vi en infoträff för alla som är intresserade att gå med i vår underbara spexverksamhet. Det är ett perfekt tillfälle att möta våra chefer och att få veta mer om hur broduktionen går till

Vi ses!

Tisdag kl 18

I Aula nova, Örebro universitet (där vi sätter upp vår föreställning)

aug 21

Extraföreställning

Sommaren lider mot sitt slut och vi kommer alla sakna den, men det finns ljus i mörkret som närmar sig. Den 15 september har vi en extraföreställning av Utgrävarna eller Paleontologen i graven bredvid, som är gratis, där nystudenter har förtur.

Föreställningen drar igång 14:00 i Aula Nova, men var gärna där några minuter innan!

Strax därpå drar sedan nästa års produktion igång och vi välkomnar alla som vill hjälpa oss att visualisera den handling manusgruppen skrivit under sommaren. Information om vilka grupper man kan vara delaktig i och kontaktuppgifter finns här på hemsidan, det går även att höra av sig till oss via facebook.

Vi ses när terminen drar igång.